fbpx
Skip links

Nová úroveň zabezpečenie pre Váš domov a firmu

AX PRO: Nová úroveň zabezpečenie pre Váš domov a firmu

Zabezpečenie domu alebo firmy je dnes jedným z najdôležitejších aspektov správy majetku. S rastúcimi požiadavkami na bezpečnosť, spoločnosť Hikvision, známa svojimi inovatívnymi riešeniami, prichádza s novým produktom, ktorý ponúka špičkovú ochranu – AX PRO. Tento blog sa zameria na funkcie a výhody tohto moderného zabezpečovacieho systému.

AX PRO: Bezdrôtový zabezpečovací systém novej generácie

AX PRO je moderný zabezpečovací systém, ktorý bol vyvinutý s dôrazom na inováciu, spoľahlivosť a jednoduchú inštaláciu. Tento systém je ideálny pre domácnosti aj firmy, ktorí hľadajú komplexné zabezpečenie. Jednou z hlavných výhod AX PRO je jeho bezdrôtová povaha, čo znamená, že ho je možné nainštalovať bez zložitého vedenia káblov.

Funkcie Ax Pro

  • Detekcia pohybu: systém je vybavený špičkovými pohybovými senzormi, ktoré dokážu rýchlo reagovať na neoprávnený pohyb v objekte. To je kľúčové pre rýchlu reakciu v prípade vlámania.
  • Detekcia otvorenia dverí a okien: systém môže ľahko detekovať otvorenie alebo manipuláciu s dverami a oknami a okamžite informovať majiteľa.
  • Ovládanie cez mobilnú aplikáciu: systém je plne kompatibilný s mobilnou aplikáciou Hik-Connect, čo znamená, že môžete svoj domov alebo firmu monitorovať a ovládať z vášho smartfónu, a to odkiaľkoľvek na svete.
  • Integrácia s kamerami: systém môže byť integrovaný s bezpečnostnými kamerami, čo umožní ľahšie sledovanie a záznam dôležitých udalostí.
  • Diaľkové ovládanie: systém umožňuje diaľkové ovládanie rôznych zariadení, ako sú osvetlenie, kúrenie a klimatizácia, čo vám umožní znížiť energetickú spotrebu a zvýšiť komfort.
  • Rozšírený monitoring: systém umožňuje komplexné monitorovanie, vrátane detekcie dymu a oxidu uhoľnatého, čo zvyšuje bezpečnosť a ochranu pred požiarmi.